Annuleringsvoorwaarden

  1. HeartMath Benelux hanteert een annuleringsregeling in geval dat een training na inschrijving alsnog wordt geannuleerd door de cursist/aanvrager.
  2. De annuleringsregeling is van toepassing op alle trainingen die door HeartMath Benelux worden aangeboden.
  3. Een annulering kan slechts schriftelijk worden doorgegeven.
  4. Na ontvangst van de annuleringsaanvraag wordt, indien reeds is betaald, het eventuele restitutiebedrag conform de annuleringsregeling binnen 10 werkdagen teruggestort op het rekeningnummer dat is gebruikt bij inschrijving en betaling.
  5. Bij annulering tot zes weken voor de aanvang van de training is 10% van de cursusprijs verschuldigd. Bij annulering binnen zes tot vier weken voor de aanvang van de training is 25% van de cursusprijs verschuldigd en bij annulering binnen vier tot twee weken voor aanvang wordt 50% in rekening gebracht. Daarna wordt het volledige bedrag gefactureerd.
  6. Het sturen van een vervanger voor de training is mogelijk in overleg met HeartMath Benelux.
  7. In geval van bijzondere omstandigheden of onvoldoende deelname, behouden we ons het recht voor om workshops te annuleren of cursusdata te wijzigen. In dergelijke gevallen worden mogelijke alternatieven met de deelnemers besproken. HeartMath Benelux aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele kosten die voor de deelnemer voortvloeien uit annuleren, onderbreken of wijzigen.
  8. Voor particulieren geldt een bedenktijd van 14 dagen vanaf de datum van inschrijving voor een training of opleiding.