Werken met kinderen 3-16 jaar.

Dit is een lesdag voor alle HeartMath coaches om kennis te maken met het jeugd materiaal. Na deze dag kan je een gerichte keuze maken welk materiaal jij met kinderen of zelfs met volwassenen wilt gaan gebruiken!

Ben jij een enthousiast HeartMath-coach en besef je ook hoe mooi het zou zijn als we onze jeugd vaardig kunnen maken met hartcoherentie technieken. Maar vraag jij je ook wel eens af hoe je kinderen van alle leeftijden kunt inspireren en helpen oplossingen te vinden voor zaken die zij lastig vinden?

Zodat ze minder faalangst hebben, een sterker saamhorigheidsgevoel krijgen, minder agressief zijn en minder verstorend gedrag vertonen, zich meer kunnen concentreren en meer sociaal, behulpzaam gedrag ontwikkelen en beter kunnen luisteren.

Tijdens deze dag leer je het speciaal voor kinderen ontwikkelde materiaal van (early)HeartSmarts, TestEdge en Green Dot kennen.

Deelname is inclusief de Powerpoint presentaties Early HeartSmarts, HeartSmarts en Green Dot.

De trainer

   Wim Gijzen

Deze eendaagse training is inclusief lunch, koffie en thee.

Locatie & data

 

 

U kunt zich opgeven voor een training door contact op te nemen met ons kantoor via met ons kantoor op info@heartmathbenelux.com of  043-3655626.

Investering
De investering voor deze opleiding bedraagt € 295,- inclusief verblijfskosten en BTW.

Voor vragen en/of opmerkingen mailt u naar info@heartmathbenelux.com. Wij nemen dan contact met u op. U kunt ook bellen met HeartMath Benelux via  +31 43 36 55 626