Specialisatie Eetproblematiek

Dit is een ééndaagse aanvullende opleiding voor HeartMath coaches en therapeuten. De deelnemers worden opgeleid om cliënten te begeleiden om op het gewenste gewicht te komen/blijven met behulp van het Nieuw licht op gewicht programma.

De HeartMath Nieuw licht op gewicht aanpak richt zich niet op diëten, maar op de onderliggende emoties die mensen ertoe aanzetten om te eten. De HeartMath technieken worden gecombineerd met bewustwording rondom eten. Met het speciaal hiervoor ontwikkelde werkboek kun je direct aan de slag.  

Na afloop krijgen de deelnemers een certificaat en een aanvulling op hun licentie en word je op de HeartMath site vermeld op de lijst van coaches eetproblematiek.

Voor meer informatie over het Nieuw licht op gewicht programma klik hier.

De training is inclusief lunch. Tevens ontvang je het boekje Nieuw licht op gewicht en 5 werkboeken Nieuw licht op gewicht.

Trainer: Renzia de Koning

Datum(s) Locatie Taal
22-11-2024 Soesterduinen Nederlands

Deelname aan deze opleiding is alleen mogelijk na het volgen van de opleiding tot HeartMath coach of HeartMath therapeut.

Investering

Investering
Kosten training/opleiding (BTW 0%) € 278.20
Overige kosten * (BTW 21%) € 80.00
BTW 0% € 0.00
BTW 21% € 16.80
Totale prijs
€ 375.00

*betreft zaalhuur, lunch, koffie/thee en lesmateriaal.

Voor vragen en/of opmerkingen mailt u naar info@heartmathbenelux.com. Wij nemen dan contact met u op. U kunt ook bellen met HeartMath Benelux via  +31 43 36 55 626